Kalender: Norge på langs

Norge på langs

Mosjøen sjakklubb er med i et samarbeid om netturneringer på Lichess som har fått navnet Norge på langs. Sammen med Trondheim sjakkforening, Søråshøgda sjakklubb, Molde sjakklubb, Bærum sjakklubb, Smeaheia sjakklubb og Hell sjakkklukk deler vi ukedagene mellom oss slik at det er nettturneringer hver kveld.

Kalenderen

Ved å gå inn på aktuelle datoer i kalender under, finner du ut hvilken klubb som har ansvaret for turneringen, hvilken tidsbegrensning som brukes og hvilken lenke den aktuelle turneringen har.  Som er ser av kalenderen, starter alle turneringene kl. 19 og slutter kl. 20:30.

Hvordan delta?

For å kunne delta, må du være medlem av klanen  Norge på langs. En klan er et uttrykk, som brukes i Lichess, for å definere en bestemt gruppe. Du kan melde Norge på langs ved å gå inn her.

Mosjøen sjakklubb har mandagskveldene

Mosjøen sjakklubb har ansvaret for turneringene på mandag kveld. Vi spiller da med tidskontrollen 7 minutter + 4 sekunder per trekk. Det er også mulighet for å spille Berserk, noe som betyr at en spiller med halvparten så lang tid og uten å få tidstillegg. I Mosjøen sjakklubb kaller vi dette lynhurtigsjakk.  De andre klubbene har valgt andre tidskontroller.

De turneringene Mosjøen sjakklubb har ansvaret, legger vi ut en egen invitasjon til i et blogginnlegg.