NNM 2019 Kretsdommerkurs

Hans Olav Lahlum blir kursleder i kretsdommerkurset, som arrangeres under NNM-2019 i tidsrommet 30. mai til 2. juni. Her ser vi ham sammen med Thobias Gotaas Hansen og Sondre Pedersen under Landsturneringen i Sarpsborg sist sommer. Lahlum var hoveddommer under denne turneringen.

Invitasjon

Mosjøen sjakklubb har gleden av å invitere til kretsdommerkurs i Mosjøen med Hans Olav Lahlum som kursleder. Kretsdommerkurset skjer samtidig som det pågår Nordnorsk mesterskap 2019 i sjakk, i Mosjøen, i tidsrommet 30. mai til 2. juni.

Kurset foregår på Frøken Skjolds hotell,  Vollanveien 15 8663 Mosjøen.

Kretsdommerkurset går fra fredag 31. mai til lørdag 1. juni. Oppmøte er fredag 31.mai kl. 14:30. Første dag vil kurset gå fram til kl. 18:30.

Lørdag 1. juni er oppmøte kl. 08:30.  Vi holder på fram til kl. 15:00.

Undervisningen vil gå over 10 timer, som fordeles på de to dagene. Kurset avsluttes med en prøve.

Etter endt kurs vil deltakerne ha et godt grunnlag for selv å kunne arrangere og være dommere i lokale turneringer.

Hans Olav Lahlum

Hans Olav Lahlum er en av landets mest erfarne og profilerte turneringsarrangører og sjakkdommere. Han har arrangert og/eller vært dommer i en rekke, både nasjonale og internasjonale turneringer. Fra de siste årene kan nevnes:

Lahlum var hoveddommer under Landsturneringen i Sarpsborg, og styrte da avviklingen av en turnering med flere hundre spillere. I den TV-sendte, uoffisielle VM-kampen i Fischersjakk mellom Magnus Carlsen og Hikaru Nakamura, som ble arrangert 9.-13. februar på Hennie Onstad kunstsenter, var Lahlum dommer og sørget for smidig gjennomføring av arrangementet. I Påsken dette året arrangerte han den årvisse Fagernesturneringen.

Overnatting og reise

I forbindelse med NNM 2019 har Mosjøen sjakklubb fått en gunstig avtale med Frøken Skjolds hotell. De samme ordningene som gjelder for deltakere i NNM-2019, vil også gjelde for deltakere på dommerkurset. Du finner detaljene om dette ved å gå inn her.

Program

Endelig program for kretsdommerkurset er ikke ferdig fordi det fortsatt er flere detaljer som må avklares.

Påmelding

Kretsdommerkurset har fått sin egen side i Turneringsservice hvor du kan melde på kurset om du ønsker. Denne siden kommer du inn på om du går inn her.

Har du spørsmål til dommerkurset, kan du bruke kontaktskjemaet under. Kontaktskjemaet kan du også bruke om du ikke får til å melde deg på i Turneringsservice: